2-4 80 min Andreas

Ont om folk även denna matchen, C-M och Jens ställde upp på kort varsel.
Laget: Hampus - Östlund, Hultenius, Kevin, Nikki - Andreas, C-M, Erik R - Jompa, Ferna, Alusine
På bänken: Barkman, Jens, Coach (slapp spela)
Önnered började klart bäst, vi kom inte åt dem i uppspelen. Efter drygt 10 minuter kommer vi i ett anfall på högerkanten och Östlund slog ett fint inlägg och Erik är fri i straffområdet men nicken går rakt på målvakten. Strax efter detta kommer Önnered och spelar fri deras anfallare, Hultenius kommer lite sen och drar lite i axeln och domaren blåser straff. Inget misstag från deras spelare och 1-0 till Önnered. Önnered fortsätter föra matchen. Vi har några farligheter främst på fasta situationer och inlägg där bl.a. Alusine hade några farliga nickar men de gick strax över. Önnered kommer i en om ställning och Kevin upphäver offsiden i första läget och blir ensam mot två spelare och de spelar fri den ena som inte gör något misstag.
2-0 i paus speglar tyvärr spelet rätt bra. Vi har haft några perioder som varit bra men vi har inte skapat något.
Vi börjar lite bättre i andra men Önnered kontrar och Östlund förlorar en man mot man duell på en långboll och deras spelare kommer fri och gör 3-0. Några minuter senare får Jompa bollen felvänd i straffområdet och vänder och vrider och kommer förbi och blir fälld. Andreas stiger fram och sätter straffen nästan uppe i krysset. Önnered börjar mer och mer klaga på domaren och efter en situation som jag inte såg men domaren berättade efteråt att Hampus som fångat bollen viftat men ena handen mot en Önneredspelare som sprang mot honom och handen hade träffat lite lätt i huvudet varav deras spelare slängde sig på marken. Som sagt jag såg inte detta utan detta var domarens version. Domaren lät allt bero men Önnereds ena ledare, Carlé, som vanligtvis är väldigt lugn blir rosenrasande och blir avvisad. Tack vare att Önnered tappar fokus tar vi över mer och de blir lite stressade. Kvarten kvar kommer Önnered och rullar upp vårt försvar lite för enkelt och gör 4-1. Fem minuter senare slår Andreas bollen direkt i mål på en hörna.
Önnered vinner rättvist med 4-2.